Waarom kiezen voor duurzame bamboe rietjes?

Inmiddels weten we allemaal dat plastic slecht is voor het milieu, om deze reden kiezen veel restaurants voor papieren drinkrietjes. Maar is papier wel de oplossing?

Papier wordt gemaakt van hout en daarmee draagt het bij aan de ontbossing in de wereld. Ook worden rietjes vaak sompig en kan er papier terecht komen in uw drankjes en zijn ze lastig te gebruiken met dranken zoals smoothies, milkshakes en fruitsappen.

Onze bamboe rietjes zijn daarentegen enorm duurzaam. Bamboe rietjes worden volledig gemaakt van bamboe en dus 100% composteerbaar. Ze zijn stevig en veilig voor meermaals gebruik en zorgen voor een luxe en tropische uitstraling aan ieder drankje. Ook worden onze rietjes voor u op maat gemaakt en naar uw wensen gegraveerd met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo.

Door te kiezen voor bamboe verhoogt u niet alleen uw duurzaamheid, maar verlaagt u ook uw kosten door te besparen op single-use drinkrietjes.

Lees hieronder meer over de voordelen of breng uw bedrijf en het milieu een groot plezier en stap over op de duurzame & luxe bamboe rietjes van Exclusive Bamboo.

Contact

Voordelen van bamboe rietjes

Het probleem van single-use rietjes in Nederland

150

Gemiddeld aantal rietjes dat wordt gebruikt per horecazaak per dag

80.447

Aantal horecazaken in Nederland

12 miljoen

Aantal rietjes per dag in Nederland

4,4 miljard

Aantal rietjes per jaar in Nederland